Posle nešto slabijeg izdanja u Loznici, Ju jutsu klub Ronin zablistao je na takmičenju u Burgasu. Na turniru u Burgasu, pod nazivom “Noć borilačkih veština” u konkurenciji više od 250 takmičara iz 12 klubova iz Severne Makedonije, Republike Srpske, Turske, Srbije i Bugarske, Roninovci su osvojili četiri zlatne, jednu srebrnu medalju i tri pehara.

Zlatne medalje osvojili su,  Nemanja Keljević (kadeti U18 do 73kg), Strahinja Banjanin (kadeti U18 do 81kg), Mina Ivković (nade U14 preko 57kg) i  Daniel Jovanović (nade U14 do 50kg. Jedino srebro pripalo je Filipu Deniću u kategoriji nada U16 preko 73kg.

Posebna priznanja pripala su Mini Ivković koja je izabrana za najbolju takmičarku u kategoriji nada u svom uzrasnim kategorijama, Strahinji Banjaninu proglašen je za najboljeg kadeta u svim uzraznim kategorijama, a poslednji, treći, pehar pripao je klubu za treće mesto u generalnom plasmanu.

Preponosan sam ovakvim izdanjem svojih boraca, pokazali su i dokazali kvalitet. Srčanost, požrtvovanje, istrajnost, red, rad, disciplina, motivacija, izdržljivost, istrajnost, snaga uma neke su od karakterih osobina Roninovaca koji su uvek gladni uspeha i želje da se popnu na najveće pobedničko postolje. Pohvala za sve takmičare, ostavili su me bez teksta onim što su prikazali na tatamiju. Isto tako želeo bih da se zahvalim glavnim sponzorima “Neba građevinska firma” i “Du integral plus doo” koji su nam omogućili odlazak na ovo takmičenje finansirajući put i ostalo. Hvala im još jednom u ime celog kluba. Sledeći turnir ujedno i poslednji pred letnjom pauzom očekuje nas već narednog vikenda na Palama – rekao je po završetku turnira predsednik i trener kluba Igor Zdravković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *